In navolging van het advies van deze week om te profiteren van een correctie in de goudprijs, adviseert Jan-willem Nijkamp om de positie in de iShares Comex Gold Trust te verkopen.

Verkoop iShares Comex Gold Trust

In navolging van het advies van deze week om te profiteren van een correctie in de goudprijs, adviseert Jan-willem Nijkamp om de positie in de iShares Comex Gold Trust te verkopen.

Deze tracker werd op 14 september 2009 getipt en daarmee kon u een rendement maken van 43% in euro’s.  De aankoopkoers was namelijk 6,69 euro en staat nu op 9,55 euro. (let op: de koersen zijn omgerekend in euro, de tracker zelf is genoteerd in Amerikaanse dollars)

14-sep-09iShares Comex Gold Trust (USD)IAU (ticker)9,880,68€ 6,6913,240,72€ 9,5542,74

Jan-willem Nijkamp evenals de redactie hebben zelf geen positie in deze belegging.

[advertentie]

Wilt u beleggen tegen 90% lagere transactiekosten dan bij banken en brokers? KLIK dan hier.

[einde advertentie]

Gratis nieuwsalert

Wilt u ook profiteren van deze tips en op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen die op De Kritische Belegger verschijnen? Meldt u zich dan aan voor onze gratis nieuwsalerts. Daarmee blijft u op de hoogte wanneer er een nieuw artikel is gepubliceerd. De alerts zijn toegesneden op uw interesse gebied. Klik hier om u aan te melden als u dat nog niet heeft gedaan.

Discussieer mee over goud op ons goudforum: klik hier

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/tip-van-de-week/verkoop-ishares-comex-gold-trust/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo