DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Wat zal 2011 voor ons in petto hebben. Zet de opmars van de beurs door of zullen we een forse correctie krijgen?

Uw vooruitzichten voor 2011

Wat zal 2011 voor ons in petto hebben. Zet de opmars van de beurs door of zullen we een forse correctie krijgen? Veel zakenbanken hebben hun verwachtingen voor 2011 afgegeven. Het wordt volgens hen “een goed beursjaar” met een AEX boven de 400 punten.

Naast deze prognoses lijkt het me interessant wat u als belegger er van verwacht. Wat voor beursjaar wordt 2011. Moeten we volgend jaar instappen in aandelen of is het toch beter om dat te laten?

U kunt uw reacties kwijt op het forum van De Kritische Belegger. Daar heb ik een onderwerp gemaakt met als titel uw vooruitzichten voor 2011. U kunt daar reageren. Als u geen lid bent van het forum kunt u zich registreren.

Alle visies en reacties zijn welkom. Zowel beginnende als ervaren beleggers kunnen dus reageren. Wellicht kunnen we dan een top 5 van de meest getipte aandelen samenstellen en een gemiddeld koersdoel voor de AEX opmaken.

Ik hoop van harte dat u meedoet.

Ik wens u prettige feestdagen en een gezond 2011 toe.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/van-de-redactie/uw-vooruitzichten-voor-2011/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (1 reactie)

Toon: Nieuwste | Oudste

  1. G Peeters says:

    Mijn verwachting is, dat er in 2011 nog 30 punten bij de A.E.X komen.

wp-puzzle.com logo