DAX-systeem: van € 7.000 naar € 33.769

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Wat zal 2010 voor ons in petto hebben. Zet de opmars van de beurs door of zullen we een forse correctie krijgen?

Uw vooruitzichten voor 2010

Het bewogen jaar 2009 is bijna voorbij. In het begin leek het er op dat de beurzen verder de afgrond in zouden duiken. In maart trad echter een miraculeus herstel op. Wat zal 2010 voor ons in petto hebben. Zet de opmars van de beurs door of zullen we een forse correctie krijgen?

Veel zakenbanken hebben hun verwachtingen voor 2010 afgegeven. Het wordt volgens hen “een gematigd jaar”.

Naast deze prognoses lijkt het me interessant wat u als belegger er van verwacht. Wat voor beursjaar wordt 2010. Moeten we volgend jaar instappen in aandelen of is het toch beter om dat te laten?

U kunt uw reacties kwijt op het forum van De Kritische Belegger. Daar heb ik een onderwerp gemaakt met als titel uw vooruitzichten voor 2010. U kunt daar reageren. Als u geen lid bent van het forum kunt u zich registreren.

Alle visies en reacties zijn welkom. Zowel beginnende als ervaren beleggers kunnen dus reageren. Wellicht kunnen we dan een top 5 van de meest getipte aandelen samenstellen en een gemiddeld koersdoel voor de AEX opmaken.

Ik hoop van harte dat u meedoet.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/van-de-redactie/uw-vooruitzichten-voor-2010/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo