DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Mijn presentatie op het goud congres dit weekend in Eindhoven liep gesmeerd. De mensen vonden het een interessant verhaal over de permanente portefeuille en de vele verliezen en kopzorgen die me ertoe geleid hebben.

Goud congres: slides

Mijn presentatie op het goud congres dit weekend in Eindhoven liep gesmeerd. De mensen vonden het een interessant verhaal over de permanente portefeuille en de vele verliezen en kopzorgen die me ertoe geleid hebben. Ze hebben af en toe goed kunnen lachen en de Nederlanders in de zaal konden mijn Belgisch accent wel smaken.

Ik was zeer onder de indruk van de opkomst. Het was een knappe zaal, zeer groot en zat propvol, 440 personen. De presentatie is opgenomen op video en er zijn ook interviews gedaan. Ik hoop binnenkort iets te kunnen posten.

Hier alvast de slides die ik getoond heb. Je feedback alsook kritiek op mijn presentatie is van harte welkom:

Zij die meer info wensen over de permanente portefeuille kunnen een intro vinden in het artikel’ ‘Speculeren versus Beleggen‘ en in mijn video presentatie: ‘Permanente Koopkracht‘.

De permanente portefeuille vergt dat je ook activa koopt waar je niet in gelooft. Dat is niet makkelijk, meer hierover in het artikel:Permanente Portefeuille Moeilijk Maar Bevrijdend

Mijn speculatie verhaal over goud versus vastgoed heb ik maar kort kunnen bespreken maar hier haal ik mijn glazen bol boven en argumenteer waarom ik denk dat vastgoed veel goedkoper zal worden in goud termen, of omgekeerd waarom goud veel duurder zal worden en je er later veel meer vastgoed mee zal kunnen kopen: Vastgoed vs Goud: Huis Nog Nooit Zo Duur

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/de-permanente-portefeuille/goud-congres-slides/

Gerelateerde artikelen:

Marc De Mesel

Marc de Mesel schrijft deze column op persoonlijke titel. De Mesel heeft in 2000 zijn portefeuille aan een grootbank toevertrouwd. 2 jaar later was er 25% van zijn 'gespreide portefeuille' verdampt in de dotcom crash. Na een teleurstellend jaar in 2005 beheert hij vanaf 2006 zijn portefeuille zelf. In het catastrofale 2008 jaar waarin Belgen en Nederlanders gemiddeld weer zo'n -30% verlies hadden heeft hij het er met weinig kleerscheuren vanaf gebracht. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo