DAX-systeem: van € 7.000 naar € 33.769

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Robert Webbe & https://flic.kr/p/t6dM79

AEX naar 380

De daling onder 402 is zwak.  De doorbraak onder dat niveau geeft aan dat er een verdere daling verwacht kan worden. De meest waarschijnlijke target ligt rond 391. En uiteindelijk 380. Dat zei technisch analist Dick Otto van Matrix Asset Management tijdens de recente chatsessie van De Kritische Belegger.

Het korte termijn beeld geeft volgens hem aan dat, na de daling van zo’n 13 punten in enkele dagen tijd, er maandag wat herstel kan worden verwacht.  Maar het langere termijn beeld is volgens Dick Otto dus negatief geworden vandaag / gisteren. Kijken we nog een stap groter qua termijn dan kan de huidige daling het begin zijn van een grotere correctie. Maar voor het definitieve oordeel is het volgens hem nog te vroeg.

Klik op grafiek om te vergroten (opent in nieuw venster).

Het lange termijn beeld kan duidelijker worden ingevuld als de daling die zij verwachten (naar 391/380) heeft plaatsgevonden.

Meedoen aan de chat?

Wilt u meedoen? Via http://www.beleggenchat.nl/forum

Aanmelden als u nog geen lid bent via: http://www.beleggenchat.nl/forum/register.php .

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/aex-naar-380/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (1 reactie)

Toon: Nieuwste | Oudste

  1. Edwin says:

    Het is jammer dat hier geen Fibonacci niveau’s bij betrokken worden, een daling, en stijging, zal altijd naar het volgend punt gaan. De 380 zal hiermee geverifieerd kunnen worden, net als het punt daarna.

wp-puzzle.com logo