DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De AEX sluit op 16 april tussen de 320 en 360 punten. Beleggers nemen een afwachtende houding aan. Zij willen concretere tekenen van de economische opleving zien en kijken uit naar de eerste kwartaalcijfers.

AEX blijft tussen 320- 360

De AEX sluit op 16 april tussen de 320 en 360 punten. Dat is de verwachting van de meerderheid van de bezoekers die aan de prijsvraag van De Kritische Belegger meededen.  Deelnemers konden hun prognose op het forum plaatsen en 100 euro winnen. Daarnaast hebben zij gemotiveerd waarom zij een dergelijke stand voorzien.

Geplaatste reacties kunt u hier lezen: klik hier

Volgens de forumleden nemen beleggers een afwachtende houding aan. Zij willen concretere tekenen van de economische opleving zien en kijken uit naar de eerste kwartaalcijfers die voor de meeste fondsen pas na 16 april verschijnen.

” Mogelijk zal de laagste stand op Een neutraal, mogelijke laagste stand in deze periode 324, doch daarna terug hoger : lage rente, cash gaat naar beurs, weerstand 355″ .

” Low bevinden we ons nu al in. Voor maart zie ik niet direct een hogere top op de borden, maar april wel. April/mei/juni zijn vaak niet de probleem maanden.”

Forum
Wij zien dat steeds meer ervaren beleggers meedoen. Wellicht heeft u ook interesse om deel te nemen. Het loont absoluut de moeite om u aan te melden en vooral om er meteen ook interactief aan deel te nemen zodat onze community gestaag blijft groeien met de nodige kennis en ervaring.

Wij hebben het forum ( http://www.dekritischebelegger.nl/forum/ ) opgezet naast de normale reactiemogelijkheid op een artikel om eenvoudiger te kunnen discussiëren.

Forumleden kunnen zelf een discussie starten en hebben tevens de mogelijkheid om plaatjes en video’s te plakken. Er kunnen onderwerpen gestart worden die niet op de reguliere site behandeld worden. Het doel is het uitwisselen van kennis en ervaring. Zodoende kunt u elkaar helpen en een discussie beginnen die voor uw van belang is.

Onderwerpen
Wij hebben verschillende subforums. Er is sinds kort ook een beleggersforum voor beginners aangemaakt: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/beginners

Ook hebben wij subforums over Aegon,ING en TomTom, zie: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/fondsen

Daarnaast kunt u discussiëren over de AEX http://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/aex of over Gann-analyse (http://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/gann).

Handleiding

U kunt:

•     Nieuwe onderwerpen beginnen middels: ONDERWERP — TOEVOEGEN » (http://www.dekritischebelegger.nl/forum/?new=1)

•     grafieken/ video’s plaatsen en tevens een persoonlijk plaatje van uw toevoegen via uw profiel (avatar).

•     Bepaalde onderwerpen als favoriet instellen Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/aex-blijft-tussen-320-360/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo