DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Hoe profiteren van daling obligaties ?

De Amerikaanse obligaties zijn kwetsbaar voor een daling en het is goed mogelijk dat er een correctie op komst is. Een blik op de weekgrafiek van obligatietracker TLT (iShares 20+ Year Treasury Bond ETF (NYSEARCA:TLT) ) wijst daarop. Het kan zijn vanwege de toenemende inflatieverwachtingen waardoor de vraag naar obligaties getemperd worden of het kan door de aanzuigende werking van aandelen zijn waardoor kapitaal wegtrekt.

Bron; investorplace.com

Op dagbasisis is dit beter te zien:

Heeft u niet de tijd om u zelf volledig te verdiepen in beleggen of om 24 uur per dag transacties uit te voeren en te monitoren? Dan hebben wij een goede optie voor u: automatisch beleggen . De transacties worden automatisch op uw effectenrekening verricht. Op die manier heeft u er geen omkijken naar. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

De obligatiekoersen noteren nu onder het 20 -en 50 daags gemiddelde. Obligatiestieren verdedigen de steun op $122,50 die gehouden heeft. Het lijkt echter een kwestie van tijd voordat deze steun sneuvelt. Om te profiteren van de daling kan men de ETF ProShares UltraShort 20+ Year Treasury met tickersymbol TBT kopen. Het is een ETF dat profiteert van een stijgende Amerikaanse 20-jaars rente. De TBT stijgt dus als de Amerikaanse 20-jarige rente stijgt.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: https://www.dekritischebelegger.nl/obligaties/hoe-profiteren-daling-obligaties/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo