DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Gelet op een aantal sell-setups verhoog ik de stoploss van Goud naar 938. Een gevoelige reactie ligt op de loer en we willen weinig winst teruggeven aan de markt.

Verhoog stoploss Goud‏

Gelet op een aantal sell-setups verhoog ik de stoploss van Goud naar 938. Een gevoelige reactie ligt op de loer en we willen weinig winst teruggeven aan de markt.

Het is nog onduidelijk hoe diep de reactie gaat worden, maar het koersgat (gap) in geel visueel gemaakt, de weerstand van het lange VG (vetblauwe lijn), het korte VG wat onder het lange beweegt en de kleurenbars nopen tot voorzichtigheid. Een direct stijgingsvervolg is daardoor zeer twijfelachtig geworden.

Verhoog stoploss goud

Verhoog stoploss goud

Klik op figuur om te vergroten!

Om op de hoogte te blijven van wijzigingen in deze tips, zoals wijzigingen stoploss of winstnemingen, raden we u aan gebruik te maken van het gratis e-mail- alert, waarvoor u zich kunt aanmelden met het formulier onderaan.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste berichten en opinies van De Kritische Belegger?

Abonneer u dan op onze gratis e-mail alert service. KLIK HIER

Ondergetekende heeft geen positie in Goud. De redactie heeft geen posities in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Succes.

Cees de Vries, technisch analist en vermogensadviseur
c.devries@dekritischebelegger.nl

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/verhoog-stoploss-goud%e2%80%8f/

Gerelateerde artikelen:

Cees de Vries

Cees de Vries was vanaf 1988 tot 1998 senior vermogensadviseur bij verschillende banken. Van 1998 tot 2008 was hij verantwoordelijk voor de invulling van Technische Analyse bij van Lanschot Bankiers. Zijn specialiteit is het analyseren van fondsen en markten op basis van de onbekende, maar unieke wiskundige methode van W.D. Gann . Cees is nu werkzaam als zelfstandige en beheert, naast het analyseren, een snel groeiende groep niet-professionele beleggers. Daarnaast maken professionele eindbeleggers in toenemende mate gebruik van zijn specifieke expertise. Vanaf 13 december 2008 zal elk weekend een bijdrage verschijnen waarbij, als de omstandigheden dat toelaten, een " live trade" opgenomen zal worden.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo