DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Ten aanzien van de korte termijn-beleggers wil ik vandaag de uitstaande posities beschermen door het stoplossbeheer onder de loupe te houden.

Trading update

Ten aanzien van de korte termijn-beleggers wil ik vandaag de uitstaande posities beschermen door het stoplossbeheer onder de loupe te houden.

We naderen namelijk een interessante fase daar medio juli (optie-expiraties?) een belangrijk tijdsevenwicht laat zien. Omdat het nog onduidelijk is of dit een bodem of top gaat worden dienen posities actiever gemanaged te worden. Opgebouwde winsten mogen we nooit teruggeven is het motto of dient altijd het motto te zijn.

Kortweg komt het er op neer dat een bullish vervolgscenario vanaf volgende week kan starten. Het andere en op dit moment nog meer waarschijnlijke scenario is dat we eind volgende week opnieuw het einde van een herstel opwaarts mogen verwachten die vandaag of morgen begint. Hoe dan ook, het is nodig de uitstaande posities te managen, want de korte termijn- onzekerheid neemt toe.

Bundfuture: Koersdoel 123, high gisteren 122.49, advies positie sluiten.

AEX Short: Koersdoel 250, low gisteren 243.50, advies positie sluiten.

Arcelor Mittal: Koersdoel 21, low gisteren 20.86, advies positie sluiten.

AKZO; positie handhaven, stoploss 34, koersdoel 27 ~ 16.

Ondergetekende heeft een positie in Akzo en in een renteproduct. De redactie heeft geen positie in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Gratis e-mail alert

Om op de hoogte te blijven van wijzigingen in deze tips, zoals wijzigingen stoploss of winstnemingen, raden we u aan gebruik te maken van het gratis e-mail- alert, waarvoor u zich kunt aanmelden. Klik hier

Cees de Vries, technisch analist en vermogensbeheerder
c.devries@dekritischebelegger.nl

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/trading-update/

Gerelateerde artikelen:

Cees de Vries

Cees de Vries was vanaf 1988 tot 1998 senior vermogensadviseur bij verschillende banken. Van 1998 tot 2008 was hij verantwoordelijk voor de invulling van Technische Analyse bij van Lanschot Bankiers. Zijn specialiteit is het analyseren van fondsen en markten op basis van de onbekende, maar unieke wiskundige methode van W.D. Gann . Cees is nu werkzaam als zelfstandige en beheert, naast het analyseren, een snel groeiende groep niet-professionele beleggers. Daarnaast maken professionele eindbeleggers in toenemende mate gebruik van zijn specifieke expertise. Vanaf 13 december 2008 zal elk weekend een bijdrage verschijnen waarbij, als de omstandigheden dat toelaten, een " live trade" opgenomen zal worden.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo