DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Afgelopen weekend heb ik het aandeel Arcelor Mittal getipt. De positie staat nu op een aardige winst. We kunnen het rendement beschermen door de stoploss te verhogen.

Bescherm je winst van Arcelor Mittal

Afgelopen weekend heb ik het aandeel Arcelor Mittal getipt. De positie staat nu op een aardige winst. We kunnen het rendement beschermen door de stoploss te verhogen.

Voortkomend uit de gedachte dat eenmaal een winstpositie hebbend die nooit mag omslaan in verlies, trekken we onmiddellijk de stoploss op van EUR 15.04 naar EUR 18. Op korte termijn lijkt een consolidatie te zijn gestart (vanaf EUR 20-) wat de opmaat moet worden voor de volgende rally richting genoemd koersdoel van EUR 25.

Gratis e-mail alert

Om op de hoogte te blijven van wijzigingen in deze tips, zoals wijzigingen stoploss of winstnemingen, raden we u aan gebruik te maken van het gratis e-mail- alert, waarvoor u zich kunt aanmelden met het formulier onderaan.

Abonneer u dan op onze gratis e-mail alert service. KLIK HIER

Positie-informatie: zowel de redactie als Cees de Vries hebben geen positie in dit aandeel. Klik hier voor onze disclaimer.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/bescherm-je-winst-van-arcelor-mittal/

Gerelateerde artikelen:

Cees de Vries

Cees de Vries was vanaf 1988 tot 1998 senior vermogensadviseur bij verschillende banken. Van 1998 tot 2008 was hij verantwoordelijk voor de invulling van Technische Analyse bij van Lanschot Bankiers. Zijn specialiteit is het analyseren van fondsen en markten op basis van de onbekende, maar unieke wiskundige methode van W.D. Gann . Cees is nu werkzaam als zelfstandige en beheert, naast het analyseren, een snel groeiende groep niet-professionele beleggers. Daarnaast maken professionele eindbeleggers in toenemende mate gebruik van zijn specifieke expertise. Vanaf 13 december 2008 zal elk weekend een bijdrage verschijnen waarbij, als de omstandigheden dat toelaten, een " live trade" opgenomen zal worden.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo