DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Lekkere winst met landbouw

“Afgelopen zondag publiceerde de Rabobank een rapport in Washington over de wereldvoedselproductie. Volgens deze publicatie worden de komende tien jaar de grondstoffen voor voedsel steeds schaarser. Omdat de voedselproductie de bevolking niet kan bijhouden zullen de prijzen voor grondstoffen verder stijgen. Beleggers kunnen hierop inspelen door te beleggen in alles wat op de een of andere manier te maken heeft met de landbouwsector. Dat varieert van graan- en kunstmestproducenten tot fabrikanten van landbouwtrekkers.” Dit schreven wij eind september 2011.

Wij hebben van deze trend geprofiteerd door een tracker, dat is een soort beleggingsfonds, te kopen. Vandaag hebben wij die positie gesloten. Het rendement van Critivestor bedraagt nu 12,15 procent YTD exclusief dividenduitkering. Het rendement van de aangekochte tracker was 30,78 procent in euro sinds de aankoop.

Wilt u weten wanneer we een positie innemen en weer uitstappen en wilt u ook gespreid beleggen? Neem dan een abonnement op onze Critivestor nieuwsbrief.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/tip-van-de-week/lekkere-winst-met-landbouw/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo