DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


TomTom verder omlaag naar 5 euro

Het aandeel TomTom gaat nog fors dalen. Een belangrijke steun bevindt zich op 5,15 euro. Dat was een vraag over een fonds die gesteld werd in de live chatsessie gehouden met technisch analist en vermogensbeheerder Cees de Vries.

Deelnemers konden hem vragen stellen over de ontwikkelingen op de financiële markten. U kunt ook meedoen. Zie hieronder.

TomTom op weg naar 5 euro

Wat vind je van het aandeel TomTom?

Cees:

Tomtom is fundamenteel gewoon een hype-aandeel en is dus niet voor langere termijnbeleggers. Recent is een forse daling ingezet, die steun rond EUR 5 mag verwachten. Indien Tom2 eronder duikt is het oppassen geblazen.

Technische analyse TomTom

Technische analyse TomTom

Klik op grafiek om te vergroten (opent in nieuw venster)

Wat verwacht je op korte termijn?

Cees: Nog wat daling richting 5.15

Is dat een belangrijke steun op dat niveau?

Cees: Dat moet het zijn anders zijn de rapen gaar, dus met strakke stop werken als wordt gekocht rond EUR 5.

Einde verslag.

Cees de Vries heeft geen posities in TomTom. De redactie van De Kritische Belegger heeft geen positie in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

[advertentie]

Indien u op grotere schaal wilt meeprofiteren van zijn tips (er zijn er meer) neem dan contact op met Cees door op onderstaande link te klikken:

c.devries@dekritischebelegger.nl

[einde advertentie]

Wilt u ook meedoen?

Er is nu een besloten live chatbox beschikbaar voor bezoekers van De Kritische Belegger. Word lid van een exclusief gezelschap.

Het is de bedoeling om periodiek chatsessies met analisten te houden waarbij leden vragen kunnen stellen over de markten. (aandelen, AEX, olie, goud etc.). Ook kunt u een vraag stellen over uw favoriete aandeel.

Daarnaast kunnen chatleden onderling gedachten met elkaar uitwisselen.

Wie mee wil doen moet Skype installeren op zijn pc. Wie dat programma nog niet heeft kan terecht op http://www.skype.nl/. U kunt er gratis mee bellen, maar er zitten ook nog wat andere aardige features in. Bijvoorbeeld een chat room voor groepen en een SMS-functie.

Nadat u skype geïnstalleerd heeft, kunt u een e-mail sturen via het onderstaande contactformulier. Vermeld uw skypenaam en dan zal ik u op Skype uitnodigen.

Cookies moeten aanstaan. Verplichte velden zijn aangemerkt met *.

Uw gegevens
Uw bericht
Bevestiging
Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/technische-analyse/tomtom-verder-omlaag-naar-5-euro/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo