DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Welke grondstoffen zijn interessant om in te beleggen en in te traden? Op welke wijze kunt u het beste van profiteren? Welke beleggingsinstrumenten zijn er?

Beleggen en traden in grondstoffen

Welke grondstoffen zijn interessant om in te beleggen en in te traden? Op welke wijze kunt u het beste van profiteren? Welke beleggingsinstrumenten zijn er?

Voor een fundamenteel verhaal verwijs ik u naar de column van Jan de Vries:  Beleggen in grondstoffen interessant?

Achter iedere grondstof kan je een naam vinden van een bedrijf wat de grondstof als belangrijkste taak binnen het bedrijf heeft. Zo is het belangrijkste bedrijf voor thee Unilever en koffie Tata Coffee. Tata ja wel die van de hoogovens en de auto’s “The World is nog enough” voor de Tata familie.

Royal Dutch is de belangrijkste speler op gebied van de Natural Gaz en voor de Choco is dat ADM.

Hoe kunt u het beste op inspelen als u een belegger bent en op welke wijze als u een trader bent? Lees de bijdrage van Noach: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/grondstoffen/wekelijks-commentaar-grondstoffen/page/2#post-4476

Ik nodig u uit om een kijkje te nemen op ons grondstoffen-forum en actief mee te discussiëren: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/grondstoffen/. U kunt ook vragen stellen.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/technische-analyse/beleggen-en-traden-in-grondstoffen/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo