DAX-systeem: van € 7.000 naar € 33.769

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Terwijl het Griekse drama steeds grotere proporties aanneemt, blijft de euro in vergelijking met de overige munten enigszins onder druk, maar waar blijkbaar niemand het over heeft is dat goud deze morgen op een nieuwe ATH (All Time High) noteert in euro.

Goud naar recordprijs in euro

Terwijl het Griekse drama steeds grotere proporties aanneemt, blijft de euro in vergelijking met de overige munten enigszins onder druk, maar waar blijkbaar niemand het over heeft is dat goud deze morgen op een nieuwe ATH (All Time High)  noteert in euro. Per ounce betaalt u inmiddels meer dan 900 EUR (Maple Leafs, Eagles,…), en voor een kilo goud moet er +28000 EUR betaald worden.


>>> www.slimbeleggen.net

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/grondstoffen/goud/goud-naar-recordprijs-in-euro/

Gerelateerde artikelen:

Nico Pantelis

Nico Pantelis is een gediplomeerd beleggingsadviseur. Voor de opstart van Slim Beleggen was hij werkzaam als ‘Energy Consultant’ bij NUS Consulting. Hierop volgend werkte hij als ‘Financieel Analist’ en ‘Redacteur’ voor Inside Beleggen en Cash/Trends. Ten slotte was hij actief als ‘Commodity Specialist’ en ‘Markets Analyst’ bij KBC Bolero, en tevens ‘Equity Analyst’ bij KBC Securities. Meer info: www.slimbeleggen.net

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (3 reacties)

Toon: Nieuwste | Oudste

 1. Anna says:

  Ik koop al een paar jaar goud en zilver. Dit blijf ik voorlopig nog wel doen, aangezien er elke dag nog enorme hoeveelheden geld bij worden gedrukt. Mochten er signalen komen dat dit niet meer gebeurd begin ik met verkopen. Wat ik voornamelijk erg plezierig vind is dat de prijzen erg transparant zijn, zo krijg bij ik bij (verwijderde link) altijd een goede prijs en advies. Bij sommige grootbanken is die ver te zoeken, laat staan de lage rente percentages!

 2. clericant says:

  Een aanrader bij het kopen van goud is ongetwijfeld “GOFFIN BANK”.
  Eerlijke prijzen, geen commisieloon zoals sommige banken aanrekenen (Deutsche Bank = 1,5%).
  Vlotte aankoop, goede service.

 3. oud-goud says:

  Bijzonder spannend ik ben benieuwd of de prijzen nog veel zullen stijgen.

wp-puzzle.com logo