DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Op 8 januari jongstleden zijn we long gegaan op goud, dat wil zeggen dat we ingespeeld hebben op een stijging van de goudprijs. Wij hebben deze positie ingenomen op een goudprijs van $1226,64.

We blijven vast op goud: +66%

Op 8 januari jongstleden zijn we long gegaan op goud, dat wil zeggen dat we ingespeeld hebben op een stijging van de goudprijs. Wij hebben deze positie ingenomen op een goudprijs van $1226,64. We kochten destijds om 08:00 uur 100 stuks Goud CT BEST Speeder Long 1170.697. ISIN-code: DE000CF04TF1. Het koersdoel is 1300 en de stoploss was 1180.

De goudprijs is gestegen naar $1265 en de speeder van 4,21 (aankoopprijs) naar 7,00 euro. Dat betekent een tussentijdse winst van ruim 66%.

Inmiddels hebben we de stoploss verhoogd naar $1234. Daarmee verkleinen we ons risico aanzienlijk en kunnen we genieten van een eventuele rit omhoog. De goudprijs brak afgelopen vrijdag de neergaande trend. Er kan verder vuurwerk verwacht worden. We handhaven onze goud long positie. 

Goudprijs 28 januari 2014

Wij gaan niet veel posities aan. Uitgangspunt is om zolang mogelijk in de trend mee te gaan. Dat is onze nieuwe werkwijze. Wij handelen niet gedurende de dag. Opening en sluiting is in principe om 08:00 uur. Op die manier is het voor iedereen te volgen.

Voor de nieuwkomers: de werkwijze kunt u hier lezen:http://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/gratis-proefabonnement-crititrader-januari-2014

U kunt de trades live bekijken aangezien wij een gratis proefabonnement bieden. Voor meer informatie: KLIK HIER

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/grondstoffen/goud/blijven-vast-op-goud-66/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (2 reacties)

Toon: Nieuwste | Oudste

 1. vdberg g. says:

  Fijn… om ons dit 3 weken na handeling te melden..
  Wat moeten we daarmee? Meegaan a €7 of contrair shorten..
  Begrepen dus, geen advies of te laat advies is voor jullie ‘ook’ advies
  gvdb

  • SatilmisSatilmis says:

   We hebben over deze positie bericht op 12 januari jongstleden. Dat is 4 dagen na de instap. Daarnaast melden wij de signalen vooraf op ons forum.

   In het artikel staat dat de de long positie aanhouden met een koersdoel van $1300 en een stoploss van $1234.

   Ik hoop dat het zo duidelijk is.

wp-puzzle.com logo