DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Japanexperterna.se & www.japanexperterna.se & https://flic.kr/p/srsFmVJapanexperterna.se & www.japanexperterna.se & https://flic.kr/p/srsFmV

92% rendement met valutahandel

Waarom is een bepaalde valuta meer waard dan een andere? Waarom verliest een valuta haar waarde? Dit zijn vragen die natuurlijk zeer belangrijk zijn tijdens het verhandelen van valuta op Forex.

Wij hebben een volautomatische systeem ontwikkeld die signalen afgeeft op valuta’s. Het systeem draait nu bijna 1 jaar en gebleken is dat het valutapaar Amerikaanse dollar ten opzichte van de Japanse Yen (USDJPY) het meest winstgevende is. Dit systeem heet Tom & Jerry FX.

De USDJPY ook wel “ninja” genoemd is een van de belangrijkste valutaparen in de wereld en geldt als een indicator voor het beurssentiment. Bijna 20% van alle valutatransacties vinden in dit valutapaar plaats. De Japanse munt wordt als een veilige haven beschouwd. Een daling van de dollar ten opzichte van de yen is daarom een teken dat beleggers nerveuzer worden.

Wilt u ook winstgevend beleggen zonder grote risico’s maar met een prima resultaat. Dan is Tom & Jerry FX wat voor u. Er is een startkapitaal nodig van minimaal € 15.000. Het doel is een rendement van 90% per jaar te halen. KLIK HIER voor de gratis brochure

Sinds 10 oktober 2016 is er een winst behaald van € 13.809 (per 3 oktober 2017). Op basis van het startkapitaal van € 15.000 is dat een rendement van ruim 92 % !

TJ_FX_3_okt_2017

TJ_FX_3_okt_2017

Als u weinig tijd heeft en toch wilt profiteren van de kansen in de valutamarkt, dan is ons handelssysteem geschikt voor u. Het biedt een uitstekende manier om uw beleggingen te spreiden. Met slechts een gering bedrag en zonder veel tijd te hoeven besteden kunt u uw vermogen snel laten groeien! KLIK HIER voor de gratis brochure

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/economie/valuta/92-rendement-valutahandel/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo