DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Als beginnende belegger is het moeilijk om u een weg te banen door het oerwoud aan termen. Bij beleggen zijn veel termen noodzakelijkerwijs gestandaardiseerd net zoals bij elk ander gebied.

Voor beginnende beleggers

Als beginnende belegger is het moeilijk om u een weg te banen door het oerwoud aan termen. Bij beleggen zijn veel termen noodzakelijkerwijs gestandaardiseerd net zoals bij elk ander gebied. Het gevolg is echter dat het voor beginners moeilijk te doorgronden is. U bent immers bijvoorbeeld een ondernemer, architect of ingenieur.

Bijvoorbeeeld wat is een stoploss, wat zijn weerstand en steunniveau’s. Wat is een stop limiet order. Wat is het minimum kapitaal om te starten. Wie is de beste broker om mee te beleggen?

Wij van De Kritische Belegger willen u graag daarmee helpen en op een goede manier te beleggen. Wij hebben daarom op ons forum een subgedeelte ingericht speciaal voor de beginnende belegger.

U kunt daar nieuwe onderwerpen beginnen en ik en andere ervaren beleggers kunnen u helpen om vragen te beantwoorden. Voorts is het de bedoeling dat u ook elkaar helpt en iedereen zijn steentje bijdraagt. Het forum is “voor beleggers en door beleggers” dus iedereen kan meedoen.

U kunt het subforum bereiken via deze link: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/beginners/

Stelt u zich ook even daar even voor onder de draad: Even voorstellen.

Ideeën en suggesties achten wij welkom via onze contacpagina.

Registreren voor het forum kan via deze link: Klik hier

Groeten,

Satilmis

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/voor-beginnende-beleggers/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo