DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Wat is uw mening over De Kritische Belegger?

Beste Bezoekers,

Nu onze site een aantal maanden operationeel is, willen wij graag uw mening vragen over De Kritische Belegger. Daarmee kunnen wij u beter van dienst zijn.

1. Hoe typeert u deze site? Wat onderscheidt deze site van andere?

2. Wat vindt u van de artikelen?

3. Wat vindt u van de indeling en de lay-out?

4. Wat zijn uw suggesties en opmerkingen?

Hieronder kunt u reacties plaatsen en uw mening geven. Ook kunt u middels onze contactpagina reageren.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Satilmis Ersintepe

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/van-de-redactie/wat-is-uw-mening-over-de-kritische-belegger/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (13 reacties)

Toon: Nieuwste | Oudste

 1. Copywriter says:

  1. Hoe typeert u deze site? Wat onderscheidt deze site van andere?
  dekritischebelegger.nl is onafhankelijk, eigenzinnig en deskundig

  2. Wat vindt u van de artikelen?
  een goede mix van technische analyse en meer fundamentele inzichten

  3. Wat vindt u van de indeling en de lay-out?
  prima

  Doe zo verder!

 2. jeff says:

  Mijn mening:
  – Zeer positief over jullie site. Jullie onderscheiden je door kwalitatief goede artikelen.
  – Goede artikelen. Goede diversiteit van schrijvers. De Kritische Belegger, de naam zegt het al. Af en toe een andere invalshoek. Boeiend.
  – Krijg de artikelen als RSS binnen. Soms kom ik op jullie site.
  – Suggesties: gewoon zo doorgaan.

  Succes

 3. Dirk says:

  Hallo,

  Graag wil ik meedoen op het forum, maar ik kan geen berichten lezen, en ook niet meedoen. Zo meteen zal ik me voor de derde keer aanmelden en hopen dat e.e.a. werkt.
  Op dit moment ben ik abonnee bij US Markets en daar kan best een tweede contact bij.
  De artikelen zijn prima.
  Wat zijn jullie doelstellingen met de site, kan er een systematische opvolging komen van ideeën over de markt?

  Groet,
  Dirk

 4. Dirk (2) says:

  Ook deze Belg leest nagenoeg dagelijks jullie bijdragen.
  Zeer leerrijk, met inzichten die ik nog niet kende (bijvoorbeeld ‘de tides’; ik begin er stilaan in te geloven … zie maar wat er zich gisteren en vandaag voltrekt op de beurzen).

  De technische analyse is hoofdzakelijk gericht op de AEX. Misschien kan er bijkomend af en toe een andere wereldindex onder de loepe worden genomen?

 5. Jamrijn says:

  1&2. Eigenzinnige site, met artikelen die me zeer aanspreken, en artikelen die helemaal kant nog wal raken (naar mijn mening althans). Ik kan helemaal niets met “tides”, komt op mij over als zoefie-zoefie. Maar voor ieders wil iets. Hou vol dus.
  3. Indeling vind ik overzichtelijk genoeg.

  Succes

 6. Rasim says:

  Sayin Satilmis Ersintepe seninle gurur duyuyorum, Super goed vindt ik jullie site, de artikelen zijn up to date en overzichtelijk.
  ga vooral zo door zou ik zeggen.
  saygilarimla,
  rasim

 7. Addy says:

  Een prettige site, die snel mijn favoriete beleggingssite is geworden. De onderwerpen zijn afwisselend, de inhoud is gedegen en genuanceerd, de lay-out is rustig en overzichtelijk. De sfeer is ontspannen, en dat merk je ook in de reacties (en het feit dat de schrijvers daar aan mee doen).

 8. Ad says:

  Ik vind de site zeer goed,uitleg is prima,onderwerpen zijn ook interesant en verschillend, ik zou zeggen ga zo door.

 9. haesen says:

  Ik vind jullie berichten goed en lees ze als ze betrekking hebben op de zaken die ik zelf interessant. Af en toe is het voor mij te technisch maar dat zal het voor anderen waarschijnlijk weer niet zijn.

 10. Satilmis ErsintepeSatilmis says:

  Hartelijk dank voor jullie reacties en suggesties. Ik ben verheugd dat u onze site waardeert. Dit sterkt ons in ons streven om de beste site voor beleggers in Nederland te worden en tevens om onze bezoekers blijvend van dienst te zijn.
  Wij merkten dat er een gebrek is aan onafhankelijke adviseurs die de belangen van particulieren ten volle dienen. Daarnaast bestond er geen website die onafhankelijk is en kwalitatieve informatie biedt. Om deze redenen hebben wij De Kritische Belegger opgericht.

  @Dirk
  Deze site heeft als doel onafhankelijke en kwalitatieve informatie te bieden. Elk weekend verschijnt een bijdrage van Cees de Vries, die een update over de markt geeft en tevens de trades onder de loep neemt. Zo kunt u live meehandelen. Zie http://www.dekritischebelegger.nl/trading-tips/

  Daarnaast schrijft Jan Groothaar wekelijks een technische analyse op basis van Elliot Wave.

  @Dirk (2): Als er behoefte is bij andere bezoekers, kunnen we dat zeker overwegen. U kunt een mail sturen via onze contactpagina.

 11. P. den Hertog says:

  Dit is een zeer slechte en subjectieve website. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat de “grote banken” hier geen vinger in de pap hebben. Ondanks dat ik bij de ‘de 3 grote banken’ toch ronduit slechte beleggingsadviezen gekregen heb, de fortuinen gekost hebben. Ik weet niet waar ik kan klagen over banken op deze website. Terwijl ik wel bedrijven en instellingen kan vinden op deze site waar ik juist zeer van gecharmeerd ben. Wat een misstanden.

  • SatilmisSatilmis says:

   Beste P.den Hertog:

   U schrijft:

   “Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat de “grote banken” hier geen vinger in de pap hebben.”

   Op grond waarvan heeft u die indruk? Wij zijn niet gelieerd aan een bank of financiële instelling. Dat kunt u zo opzoeken.

   Veel financiële websites claimen onafhankelijkheid, maar zijn dat niet. Zij zijn een onderdeel van een mediabedrijf of maken deel uit van een financiële instelling. De Kritische Belegger is zelfstandig en wil dat graag zo houden. Ongebonden professionals leveren bijdragen en onderstrepen hiermee de onafhankelijkheid van de website.

   U kunt ons persbericht lezen of voor meer informatie kunt u kijken onder: http://www.dekritischebelegger.nl/over-de-site/

   “Ik weet niet waar ik kan klagen over banken op deze website.”

   .

   U kunt klachten of misstanden aan de kaak stellen op ons forum. U kunt zich registeren en daarna een nieuwe discussie beginnen.

   Forum: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/

   Met vriendelijke groet,
   Satilmis Ersintepe

 12. P. den Hertog says:

  Correctie bovenstaand bericht van mezelf!

  Ik hen http://www.dekritischebelegger.nl verward met een andere kritische website aangaande beleggingen. Deze is inmiddels ook niet meer bereikbaar. Excuus.

wp-puzzle.com logo