DAX-systeem: van € 7.000 naar € 33.769

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


In navolging van de site hebben wij ons Forum ook van een nieuwe layout voorzien. Het nieuwe ontwerp sluit beter aan bij de rest. Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Rapporteer aan ons fouten en suggesties.

Nieuwe layout Forum

In navolging van de site hebben wij ons Forum ook van een nieuwe layout voorzien. Het nieuwe ontwerp sluit beter aan bij de rest.  Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Meld aan ons fouten en suggesties. Als u uw wachtwoord kwijt bent kunt u een nieuwe krijgen door op wachtwoord vergeten? te klikken.

Wij hebben het forum ( http://www.dekritischebelegger.nl/forum/ ) opgezet naast de normale reactiemogelijkheid op een artikel om eenvoudiger te kunnen discussiëren.

Forumleden kunnen zelf een discussie starten en hebben tevens de mogelijkheid om plaatjes en video’s te plakken. Er kunnen onderwerpen gestart worden die niet op de reguliere site behandeld worden. Het doel is het uitwisselen van kennis en ervaring. Zodoende kunt u elkaar helpen en een discussie beginnen die voor uw van belang is.

Het doet ons deugd dat wij een forum hebben waar niet gescholden wordt en ervaren beleggers bereid zijn om andere forumleden te helpen.

Onderwerpen
Wij hebben verschillende subforums. Er is sinds kort ook een beleggersforum voor beginners aangemaakt:http://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/beginners

Ook hebben wij fora over Aegon,ING en TomTom, zie:http://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/fondsen

Daarnaast kunt u discussiëren over de AEX http://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/aex

Handleiding

U kunt:

•     Nieuwe onderwerpen beginnen middels: ONDERWERP — TOEVOEGEN » (http://www.dekritischebelegger.nl/forum/?new=1)

•     grafieken/ video’s plaatsen en tevens een persoonlijk plaatje van uw toevoegen via uw profiel (avatar).

Wij zien dat steeds meer beleggers aan ons FORUM deelnemen. Het loont absoluut de moeite om u aan te melden en vooral om er meteen ook interactief aan deel te nemen zodat onze community gestaag blijft groeien met de nodige kennis en ervaring. Inschrijven is geheel gratis en kan via deze link: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/register.php

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/van-de-redactie/nieuwe-layout-forum/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo