Is uw portefeuille crash-proof. Is er niet scheef belegd? In samenwerking met onze columnist Cees de Vries willen wij daarom u aanbieden om uw portefeuille kritisch tegen het licht te houden.

Gratis Portefeuille Analyse

In mijn vorige functie gaf ik vermogensadvies en analyseerde portefeuilles. Als onderdeel van een intake analyseerde ik eerst de bestaande portefeuille en deed  een nieuw voorstel.  Tijdens dat analyseren reageerde ik vaak geschokt toen ik zag hoe scheef de verhoudingen van de beleggingen soms lagen. Zo was bijvoorbeeld het vermogen van een klant voor 30% in een fonds belegd! En dat waren personen die afkomstig waren van zogenaamd gerenommeerde banken of vermogensbeheerders. Geen wonder dus dat de beurskrach van 2008 voor forse verliezen onder beleggers zorgde.

De vraag is: is uw portefeuille crash-proof. Voldoet uw portefeuille aan uw profiel en/of zijn de verhoudingen niet scheefgelopen? In samenwerking met onze columnist Cees de Vries willen wij u daarom aanbieden uw portefeuille kritisch tegen het licht te houden.  Zijn uw beleggingen afgestemd op realistische toekomstverwachtingen, zijn risico’s voldoende afgedekt en zijn er posities die risicovol of ondoorzichtig zijn?

Cees de Vries startte zijn beleggingscarrière net in de week van oktober in 1987 toen de beurscrash plaatsvond. Een betere vuurdoop kon hij zich niet wensen. Sindsdien hield hij zich bezig met de vraag of je als belegger abrupte beursdalingen kunt zien aankomen en hoe je jezelf hiertegen kunt wapenen. Onder het motto ‘meten is weten’ heeft Cees de Vries jarenlang onderzoek gepleegd en kan hij nu stellen, dat hij zijn doel heeft bereikt. Cees is thans onafhankelijk vermogensbeheerder.

Contact

Neem contact op met Cees de Vries voor een vrijblijvende afspraak zodat hij een kritisch advies kan geven over uw portefeuille tegen het licht van uw risicoprofiel. Vermeld uw naam, e-mail adres en telefoonnummer waaronder u bereikbaar bent. U kunt reageren door middel van de onderstaande contactformulier of via c.devries@dekritischebelegger.nl

Cookies moeten aanstaan. Verplichte velden zijn aangemerkt met *.

Uw gegevens
Uw bericht
Bevestiging
Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/van-de-redactie/gratis-portefeuille-analyse/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo