Sinds kort schrijft René Kreileman dagelijks een marktcommentaar op ons forum. René startte met beleggen in de jaren 90 van de vorige eeuw. Daarnaast is Selwyn Duijvestijn begonnen met een wekelijkse column.

Dagcommentaren

Sinds kort schrijft René Kreileman dagelijks een marktcommentaar op ons forum. René startte met beleggen in de jaren 90 van de vorige eeuw. Daarnaast is Selwyn Duijvestijn begonnen met een wekelijkse column. Hij schrijft onder andere  wekelijks over ‘t meest voor de hand liggende verdere verloop van de aandelenmarkten. Lees hier zijn meest recente artikel.

Wij hebben het forum ( http://www.dekritischebelegger.nl/forum/ ) opgezet naast de normale reactiemogelijkheid op een artikel om eenvoudiger te kunnen discussiëren.

Forumleden kunnen zelf een discussie starten en hebben tevens de mogelijkheid om plaatjes en video’s te plakken. Er kunnen onderwerpen gestart worden die niet op de reguliere site behandeld worden. Het doel is het uitwisselen van kennis en ervaring. Het motto is: twee weten meer dan één. Zodoende kunt u elkaar helpen en een discussie beginnen die voor uw van belang is.

Er wordt serieus en hard gewerkt en zijn mooie grafieken te vinden en goede analisten. Een aantal interessante topics zijn die van Gannopvallende grafiek en een listig jaar.

Onderwerpen
Wij hebben verschillende subforums. Er is sinds kort ook een beleggersforum voor beginners aangemaakt:http://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/beginners

Ook hebben wij fora over Aegon,ING en TomTom, zie:http://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/fondsen

Daarnaast kunt u discussiëren over de AEX http://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/aex

Handleiding

U kunt:

•     Nieuwe onderwerpen beginnen middels: ONDERWERP — TOEVOEGEN » (http://www.dekritischebelegger.nl/forum/?new=1)

•     grafieken/ video’s plaatsen en tevens een persoonlijk plaatje van uw toevoegen via uw profiel (avatar).

Wij zien dat steeds meer beleggers aan ons FORUM deelnemen. Het loont absoluut de moeite om u aan te melden en vooral om er meteen ook interactief aan deel te nemen zodat onze community gestaag blijft groeien met de nodige kennis en ervaring. Inschrijven is geheel gratis en kan via deze link:http://www.dekritischebelegger.nl/forum/register.php

U kunt natuurlijk ook vragen en opmerkingen plaatsen die voor anderen heel nuttig zijn.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/van-de-redactie/dagcommentaren/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo