Waar loop je als beginnende belegger of trader tegenaan? Wat zijn de meest gemaakte fouten. Waar ga je in beleggen, welke kennis heb je? Gorcum heeft zijn ervaringen opgeschreven.

Dagboek van een beginner

Waar loop je als beginnende belegger of trader tegenaan? Wat zijn de meest gemaakte fouten. Waar ga je in beleggen, welke kennis heb je. Gorcum, een startende belegger heeft zijn ervaringen opgeschreven op ons forum.

“Vanwege mijn aanwezigheid op de chat is voorgesteld om eens een dagboek bij te houden van alle zaken die op je pad komen als je wil gaan beleggen.”

“Al snel kwam ik op de site terecht van DeKritischebelegger. Ideaal, een goed forum, een fijne chat met kundige mensen.

Maar waar ga je in beleggen, welke kennis heb je. De financiële pagina’s uit kranten hield ik altijd al in de gaten maar beleggen, dat is toch andere koek.”

Lees zijn gehele verhaal op http://www.dekritischebelegger.nl/forum/beginners/dagboek-van-een-beginner. U kunt ook uw steentje bijdragen door actief mee te doen met de discussie.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/dagboek-van-een-beginner/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo