DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De AEX-index steeg deze week met 3,5% naar 364,95 punten. De koersen werden vooral gestimuleerd door de uitspraken van Fed-voorzitter Ben Bernanke.

AEX: korte termijn terugval

De AEX-index steeg deze week met 3,5% naar 364,95 punten. De koersen werden vooral gestimuleerd door de uitspraken van Fed-voorzitter Ben Bernanke.  Hij zei dat de Fed geen haast heeft met het verhogen van zijn rentetarieven en dat het opkopen van obligaties – om de Amerikaanse economie te stimuleren – voorlopig nog nodig is. Met de flinke opmars is de Amsterdamse beursgraadmeter teruggekeerd in het stijgende trendkanaal. De kou is echter nog niet uit de lucht. Voor vervolg van de rally is een doorbraak van de 374 punten nodig. Tot dan geldt deze stijging als een herstel op de daling van de afgelopen weken. Het lijkt mij aannemelijk dat er in ieder geval een terugval komt na de flinke opmars van de afgelopen dagen. Een beweging richting de 358 punten zou me niet verbazen (zie onderstaande figuur). De lange termijn trend zijn nog steeds opwaarts.

AEX 14 juli 2013

AEX 14 juli 2013

Crititrader

Wil u ook trading signalen per e-mail of SMS ontvangen tegen een voordelige prijs? Neem dan een proefabonnement. KLIK HIER

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/aex-korte-termijn-terugval/

Gerelateerde artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen
Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo