DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De posities in BAM in Fugro hebben wij gesloten na een rendement van bijna 20 procent in 2 1/2 maand tijd. Door de koersstijgingen zijn de waarderingen opgelopen en anticiperen wij op een adempauze.

Neem winst op Fugro en BAM

De posities in BAM in Fugro hebben wij gesloten (op 1 augustus) na een rendement van bijna 20 procent in 2 1/2 maand tijd. Door de koersstijgingen zijn de waarderingen opgelopen en anticiperen wij op een adempauze. Het rendement van Hedgevestor is dit jaar opgelopen naar 28,30% zie, de portefeuille. De winst sinds 1 januari 2012 bedraagt ruim 50%.

Hedgevestor

We zijn in 2012 gestart met Hedgevestor, een hedgefonds portefeuille die bestaat uit individuele aandelen. Wij hebben een succesvolle vermogensbeheerder en een professionele handelaar bereid gevonden deze voor ons bij te houden. Jasper gelooft in duidelijkheid en alle posities worden dan ook beargumenteerd.

Een hedge fonds heeft als doelstelling om in zowel opgaande als neergaande markten een positief rendement te behalen. Dit betekent dat een hedge fund een absoluut positief rendement nastreeft, onafhankelijk van alle kuren van de aandelenmarkt.

De portefeuille wordt geleidelijk opgebouwd.  Elke positie wordt fundamenteel en technisch toegelicht. U krijgt inzage in de motieven en kunt de portefeuille schaduwen zonder de traditioneel aan hedgefondsen verbonden kosten : 2 procent beheer fee & 20 performance fee. Hedgevestor volgen is dus gratis.

Het meest recente artikel vindt u hier: KLIK HIER.

Volgen

Bent u geïnteresseerd in het beleggen in individuele aandelen en heeft u niet dagelijks de tijd om de beurs te volgen, dan is Hedgevestor wellicht wat voor u. Er wordt gestreefd naar een absoluut positief rendement.

U kunt Hedgevestor gratis volgen op http://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor.

Ook kunt u de portefeuille per e-mail volgen. Dit kunt u doen door u aan te melden als forumlid.  Plaats vervolgens een reactie in het draadje http://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/aanvraag-hedgeinvestor waarbij u kenbaar maakt dat u de updates van de portefeuille per e-mail wilt ontvangen.

Vergeet niet een reactie te plaatsten op : 

http://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/aanvraag-hedgeinvestor

Daarnaast kunt u het forum volgen op Twitter:  http://twitter.com/Beursforum

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/fondsen/neem-winst-op-fugro-en-bam/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (4 reacties)

Toon: Nieuwste | Oudste

 1. Klaas Poolklaas Pool says:

  22 aug. komen de halfjaarcijfers BAM uit.
  Verwachten jullie daar tegenvallende resultaten?

 2. Jasper says:

  Op basis van de te verwachten winst voor 2014 handelt BAM nu al op een K/W van 10. Aan de hoge kant voor een cyclisch aandeel dat de afgelopen 12 maanden verdubbeld is in waarde.

 3. Richard says:

  Hierbij wil ik jullie bedanken. Ik heb voor de cijfers BAM verkocht en hierdoor een enorm verlies bespaard.

wp-puzzle.com logo