DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Het negatieve momentum in de economieën is dermate groot dat de neerwaartse risico’s voor aandelen aanzienlijk zijn.

Blijf aan de zijlijn

De aandelenmarkten hebben opnieuw een moeilijke week achter de rug. De meeste beurzen liggen weer dicht tegen eerdere dieptepunten. Met name de teleurstelling over het bankenplan van de nieuwe Amerikaanse regering speelde de markten parten.

Wellicht kan hier nog verbetering in komen, wanneer er de komende tijd meer details naar buiten komen. Tot die tijd blijven we in elk geval terughoudend voor aandelen. ‘Bear market rallies’ zijn volgens SNS Securities zeker mogelijk, maar het negatieve momentum in de economieën is dermate groot dat anderzijds ook de neerwaartse risico’s voor aandelen aanzienlijk zijn.

Ook de oplopende schuld van overheden kan voor nog meer onrust gaan zorgen. Op dit moment heerst bijvoorbeeld de angst dat de Ierse overheid niet aan haar schuldverplichtingen zal kunnen voldoen nu ze nog meer geld uittrekt om probleembanken te hulp te schieten.

Bron: SNS Securities Research

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/blijf-aan-de-zijlijn/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo