DAX-systeem: van € 7.000 naar € 33.769

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De Turkse beurs heeft recent een nieuw record neergezet. Beursgoeroe Mobius blijft optimistisch over de lange termijn opwaarts potentieel van deze markt. De waardering is volgens hem aantrekkelijk.

Turkse aandelen goedkoop

De Turkse beurs heeft recent een nieuw record neergezet. Toch zijn de aandelen van dat land nog steeds goedkoop in vergelijking met andere opkomende markten. Dat heeft de  legendarische belegger en hoofd van Templeton Asset Management gezegd in een interview met Hürriyet Daily News.  Hij verwacht  zijn belang van $1 miljard uit te breiden.

De XU-100 index is dit jaar met 14% gestegen en is daarmee de koploper binnen Europa. De waardering bedraagt 10,7 maal de gerapporteerde winsten, de hoogste stand sinds maart maar nog steeds 30% onder het gemiddelde van de opkomende markten. De koerswinstverhouding voor opkomende markten, gemeten door de MSCI Emerging Markets Index bevindt zich namelijk op 15,3. Dat blijkt uit cijfers van persbureau Bloomberg.

Het gehele artikel kunt u lezen op onze site die geheel toegewijd is aan de Turkse Beurs.

Volgt u deze markt en heeft u tips of adviezen of wilt u een artikel schrijven, dan kunt u contact opnemen met ons via onze contactpagina.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/turkse-aandelen-goedkoop/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo