DAX-systeem: van € 7.000 naar € 33.769

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


DAX naar 100.000 punten ?

Waar staat de Duitse beursgraadmeter DAX over 30 jaar? Experts hebben een kijkje genomen in de glazen bol. Wat ze erin zagen, zou sommige beleggers gelukkig moeten maken – tenminste als de Dax en de beleggers nog steeds bestaan in 2048.

Sommige experts verwachten een aanzienlijke stijging van de DAX in de komende drie decennia. Dit heeft geresulteerd in een onderzoek van “Welt am Sonntag” bij toonaangevende bankdeskundigen en professionals in de financiële markt. Gemiddeld verwachten de experts dus een DAX-niveau van 87.375 punten aan het begin van het jaar 2048. Dat zou overeenkomen met een gemiddelde jaarlijkse stijging van 6.6 procent.

Stijging of daling? Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX ontwikkeld die op beide kan inspelen. Alle aan-en verkopen kunnen automatisch gaan dus het is mogelijk dat u zelf niets meer hoeft te doen. Het systeem heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een resultaat van € 25.256 gemaakt. Vergelijk dit met uw beleggingen. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER

Analisten van Deutsche Bank en Berenberg Bank verwachten zelfs een stijging van de barometer van de aandelenmarkt tot 100.000 punten. Andere experts zijn echter voorzichtiger. BayernLB verwacht 75.000 punten in 2048, MM Warburg 67.000 en Dekabank 60.000 punten.

Wat? Al 30 jaar DAX ?

Natuurlijk moeten deze voorspellingen met voorzichtigheid worden behandeld – dat weten de experts ook. Het is immers moeilijk genoeg om zelfs de nabije toekomst nauwkeurig te voorspellen, zoals iedereen die zich bezighoudt met financiële markten weet.

De enquête vond plaats ter gelegenheid van het 30ste DAX-jubileum. Drie decennia geleden werd de waarde van de belangrijkste Duitse aandelen voor de eerste keer in een index samengevat. De Duitse beursgraadmeter startte op 31 december 1987 met 1.000 punten. Ondertussen staat de beursbarometer op iets minder dan 13.000 meter. Dat zou een rendement van bijna negen procent per jaar zijn geweest.

Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX ontwikkeld die op beide kan inspelen. Alle aan-en verkopen kunnen automatisch gaan dus het is mogelijk dat u zelf niets meer hoeft te doen. Het systeem heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een resultaat van € 25.256 gemaakt. Vergelijk dit met uw beleggingen. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/dax-naar-100-000-punten/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo