DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Source:

Voorlopig bodem AEX tussen de 508 en 500 punten

Kijkend naar de daggrafiek van de AEX, zien we dat de koers zich hoogstwaarschijnlijk in correctieve Elliott Wave 4 bevindt. Ik verwacht dat deze niet veel hoger zal komen dan de eerdere “opleving” tot het niveau van rond de 542 punten. Vervolgens zal de finale Wave 5 zich presenteren die, gebaseerd op het huidige scenario, een tijdelijke bodem zal laten zien op een niveau van tussen de 508 en 500 punten.

Ronde getallen hebben vaak een magnetische werking op koersen dus het lijkt me onwaarschijnlijk dat de koers onder de 500 punten komt, voor nu! Waarom voor nu? Elliott Wave correcties bestaan nooit uit een enkelvoudige “impulsieve” (= in de richting van de trend) Wave.

Dus heeft het er alle schijn van dat we hier te maken krijgen met een zogeheten ABC-correctie, ook wel “ZigZag” genoemd. A en C-Waves van deze ABC-correcties bestaan op zichzelf ook weer uit een impulsieve 1-2-3-4-5 structuur en hebben vaak dezelfde lengte, zowel in tijd als in beweging.Daarmee kunnen we concluderen dat we een kortstondige opleving te zien krijgen, zodra deze eerste A-wave compleet is. Dat is dat de B-wave, ook weer bestaand uit een kleinere abc beweging.

Het is vooraf niet te zeggen waar deze opleving (Wave B) haar top zal neerzetten, maar zodra deze B-Wave compleet is, zal er een nieuwe, behoorlijk lagere bodem van de AEX volgen.

Stijging of daling? Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX (de AEX van onze oosterburen) ontwikkeld die op beide kan inspelen. Auto trading die gemiddeld 137% per jaar heeft verdiend. Het systeem kon iedere € 7.000 veranderen in € 33.597 in de afgelopen 2,5 jaar. Vergelijk dit met uw beleggingen. Vraag de gratis brochure aan: u kunt zowel AUTOMATISCH als door middel van SMS SIGNALEN meedoen.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/voorlopig-bodem-aex-tussen-de-508-en-500-punten/

Gerelateerde artikelen:

Peter Noppen heeft diverse commerciële functies bekleed in het verzekeringswezen., alvorens hij wegens ziekte afgekeurd raakte. Hij is zich vervolgens gaan toeleggen op speculeren op de valutamarkt, de Foreign Exchange, ook wel bekend als FOREX. Peter heeft zich daarbij vooral bezig gehouden met het bestuderen van Elliott Wave Theorie, gecombineerd met Fibonacci levels. Inmiddels is hij daarmee zeer succesvol en geeft hij ook internationaal, online les in Elliott Wave Theory, vaak afgekort tot EWT. Daarnaast heeft hij een behoorlijk aantal, op EWT gebaseerde, publicaties en analyses op zijn naam staan op diverse sites.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo