DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Ik kan je vertellen dat ik vandaag ruim vier, vijf uren besteed heb aan het in een apart tabblad uitwerken van het systeem.

Volautomatisch tradingsysteem

Ik kan je vertellen dat ik vandaag ruim vier, vijf uren besteed heb aan het in een apart tabblad uitwerken van het systeem. Als je het tabblad opent, kan je nooit vermoeden dat er zoveel tijd in is gekropen om het tot een hoogstaand geheel te krijgen. Een volautomatisch rapport maken die in elke situatie accuraat en goed ogend is, was dus niet simpel.

Dat schrijft Luc op ons forum. Om mijn waardering voor zijn werk uit te spreken, plaats ik een link naar zijn bericht: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/5-13-62-strategie/page/3#post-3795. De excelsheet kunt u daar downloaden.

Ik wil iedereen uitnodigen om mee te doen met ons forum. Ik zie dat veel mensen wel een kijkje nemen maar we missen actieve leden en daar drijft een forum op want het is een plek “voor beleggers en door belegger”. Geef u verwachting of interessante nieuws door of stel vragen. U kunt ook nieuwe onderwerpen aanmaken. Het zou leuk zijn als iedereen zijn steentje bijdraagt.

We hebben verschillende forums en onderwerpen waaraan u deel kunt nemen. Ik noem er een paar:

-over AEX: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/aex/aex-stijgt-weer

-Tradershoek: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/tradershoek

-Subforum Trading.

Als iets niet duidelijk is, stuur dan een mailtje via onze contactpagina.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/volautomatisch-tradingsysteem/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo