DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Op de AEX is een zogenaamd Bandana patroon te zien. Kenners zien er een schedel in, criticasters daarentegen zien helemaal niks en zo hoort het ook.

Verhaal van de Schedelloosheid

Op de AEX is een zogenaamd Bandana patroon te zien. Kenners zien er een schedel in, criticasters daarentegen zien helemaal niks en zo hoort het ook. Tom deMark is bij 12 dus maandag een 13 waarna de Sell C op dinsdag geplaatst kan worden.

Weer een zeer interessant verhaal van Noach. Hij weet het nuttige met het aangename te verenigen. Lees de gehele bijdrage op ons forum: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/aex/aex-daalt-weer/page/2#post-4141.

Daarnaast hebben we nieuwe topics:

Daytraden met aandelen

Tradershoek

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/verhaal-van-de-schedelloosheid/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo