Automatisch Beleggen in valuta's: 92% winst in 1 jaar

Gemak, Gratis, Flexibel

KLIK HIER voor gratis brochure


Op de AEX is een zogenaamd Bandana patroon te zien. Kenners zien er een schedel in, criticasters daarentegen zien helemaal niks en zo hoort het ook.

Verhaal van de Schedelloosheid

Op de AEX is een zogenaamd Bandana patroon te zien. Kenners zien er een schedel in, criticasters daarentegen zien helemaal niks en zo hoort het ook. Tom deMark is bij 12 dus maandag een 13 waarna de Sell C op dinsdag geplaatst kan worden.

Weer een zeer interessant verhaal van Noach. Hij weet het nuttige met het aangename te verenigen. Lees de gehele bijdrage op ons forum: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/aex/aex-daalt-weer/page/2#post-4141.

Daarnaast hebben we nieuwe topics:

Daytraden met aandelen

Tradershoek

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/verhaal-van-de-schedelloosheid/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Sindsdien heeft hij diverse functies in de financiele wereld bekleed. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiele journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top