DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Alex Elder, Bill Williams, Bob Prechter, T, Henning Murrey, Peter Mulmat en Jake Bernstein hebben een ding gemeen behalve dat ze bijzonder succesvol zijn als trader.

Verhaal van de Plassende PotVis

Alex Elder, Bill Williams, Bob Prechter, T, Henning Murrey, Peter Mulmat en Jake Bernstein hebben een ding gemeen behalve dat ze bijzonder succesvol zijn als trader zijn het mensen welke een opleiding op sociaal en/of medisch psychiatrische niveau hebben. Ze zijn dus als geen ander de massa en groepsgedrag te observeren. Beleggen is niets anders dan bestudering van de massa of groepsgedrag. Behalve dat het goede traders zijn en een medische achtergrond zijn ze afkomstig van over de grote plas.

Bovenstaande tekst is afkomstig uit wederom een prachtige bijdrage van Noach. Het is een zeer leeswaardig stuk en de moeite waard om te linken. Lees de gehele bijdrage op: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/aex/aex-stijgt-weer/page/9#post-4014.

Hierbij ons uitdrukkelijk verzoek om actief mee te doen met ons forum en daarmee ook een steentje bij te dragen. Desgewenst kunt u ook een nieuw onderwerp beginnen.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/verhaal-van-de-plassende-potvis/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo