DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De AEX heeft een bodem gemaakt en is nu op weg naar een top. Volgend venster in de tijd is 14 juli en 26 september. Koersdoel 350 en dan toch weer lager.

VerDwijnPunt of VerRaming

De AEX heeft een bodem gemaakt en is nu op weg naar een top. Volgend venster in de tijd is 14 juli en 26 september. Koersdoel 350 en dan toch weer lager. Iedere top is lager dan de voorgaande. Dat schrijft Noach in zijn boeiende bijdrage op ons forum.

Daarnaast analyseert hij vele grondstoffen waaronder Goud en Zilver. Goud kan volgens hem een correctie meemaken maar zal daarna de opmars voortzetten. Zilver is bijna op de bodem. Daarna volgt een technisch herstel naar $ 35.

Ook bevat het artikel interessante inzichten in de kunstgeschiedenis. U kunt het gehele stuk hier lezen: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/de-vinger/page/3#post-5677

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/verdwijnpunt-of-verraming/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo