DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Source: McLevn & https://flic.kr/p/6dGt5Q

Uitbodemingspatroon intact

Wat betreft aandelen houdt SNS Securities vooralsnog vast aan een tactische overweging ten koste van obligaties. Met een uitbodeming van de economie zo ver uit zicht is het niet goed voorstelbaar dat de markten voor een langere periode zullen herstellen.

Hoopgevend is echter wel dat de aandelenmarkten de laatste tijd niet altijd meer onder de indruk zijn van de macrodata. Op dagen met super slechte macrorapporten (ISM, payrolls, initial claims) stegen de beurzen nota bene.

Dat is volgens hen een teken dat er al erg veel nieuws in koersen verwerkt zit en de markt neigt op te veren zodra er een gebrek is aan slecht nieuws is (bear market rally’s). Chart-technisch bekeken zien we dat het uitbodemingspatroon intact is, al wordt het de laatste dagen wel moeilijker.

uitbodemingspatroon_aex

Op de obligatiemarkten zien we dat het 10-jaars effectief rendement door het steunniveau van 3,75% is gegaan.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/uitbodemingspatroon-intact/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo