DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Hiermee wordt op de beurs een slappe dinsdag bedoeld. Als de koersen rond of dicht bij de slotkoers van maandag sluiten wordt de woensdag positief afgesloten. Dat is de aanname, maar is het ook zo?

Slappe Hap

Met een Slappe Hap wordt op de beurs een slappe dinsdag bedoeld. Indien de koersen nu op een dinsdag rond of dicht bij de slotkoers van maandag sluiten wordt de woensdag positief afgesloten zo is de aanname maar is het ook zo?

De reden is dat sterke handen een langere horizon hebben dan zwakke handen. Zwakke handen hebben verkocht op de slappe dinsdag en de sterke handen hebben gekocht op de Maandag. Zwakke handen hebben geen geduld en bij de eerste tegenwind liggen ze op de grond.

Lees het gehele artikel op AEX stijgt weer?. Doe ook mee. Leden zijn positief over ons forum: “dit bevestigt toch maar weer eens dat dit een hardstikke leerzame site is waar je echt wat aan hebt.”

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/slappe-hap/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo