DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Met CritiTrader hebben we ruim 5,5 punten op de AEX gepakt door long te gaan.

Profiteer van herstel AEX

De AEX is vandaag licht hoger geopend en gaande de ochtendsessie werd de winst uitgebouwd. Ook in de rest van Europa staan de koersen op winst. Met CritiTrader hebben we ruim 5,5 punten op de AEX gepakt door long te gaan.

Aandelen worden gestuwd doordat de zorgen over een mogelijke kredietcrisis in China afgenomen zijn en het Duitse consumenten vertrouwen gestegen is. Omstreeks 11:41 uur staat de AEX-index op 339,44, een winst van 1,2% ten opzichte van het slot van gisteren. Steun werd gevonden in de zone 330-333 punten. In de komende dagen kan een mogelijk verder herstel optreden. Beleggers moeten echter alert zijn op een verdere zwakte.

AEX 26 juni 2013

AEX 26 juni 2013

Crititrader

Met CritiTrader, onze service voor traders, hebben we ruim 5,5 punten gepakt op de #AEX door long te gaan. Ons koersdoel was (nagenoeg) bereikt.

Speeder:
open: 0,57
Sluiten: 1,13
Winst: 56 cent
Netto winst op deze actie is: 128 euro oftewel een rendement van 90%.

We hebben ons maandoel nu ruim gehaald. Zie :http://www.dekritischebelegger.nl/wp-content/uploads/2012/03/CT-Resultaten-bijgewerkt-tot-en-met-26-juni-2013.jpg

Voor het hele jaar staan we op een nettowinst van 14,5%,

Actie

Als u nu een proefabonnement neemt, bent u tot 1 augustus lid voor slechts 25 euro (SMS: 35 euro). Om u aan te melden, kunt u het formulier invullen aan de onderzijde van deze pagina:http://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/profiteer-van-herstel-aex/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo