Automatisch Beleggen in valuta's: 92% winst in 1 jaar

Gemak, Gratis, Flexibel

KLIK HIER voor gratis brochure


Op 17 februari werd een top beschreven en aangegeven dat 15 juni een bodem zou zijn. De AEX van toen was toppend en is nu aangekomen op de veronderstelde bodem.

Metropolis

Op 17 februari werd een top beschreven en aangegeven dat 15 juni een bodem zou zijn. De AEX van toen toppend is nu aangekomen op de veronderstelde bodem. Volgens de methode van Murrey Math is 328 een overshoot en is 332 de bodem. Verder een analyse van onder meer Akzo en ASML.

Noach heeft weer een meesterstuk geschreven op ons forum. “Een perfecte opsomming weer – en wat een goede marktkennis”. Hij analyseert de grondstoffen waaronder goud en zilver.  De lijst is zeer groot. Ik raad u aan om zijn artikel te lezen: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/aex/aex-stijgt-weer/page/25#post-5441.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/metropolis/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Sindsdien heeft hij diverse functies in de financiele wereld bekleed. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiele journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top