DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Op 17 februari werd een top beschreven en aangegeven dat 15 juni een bodem zou zijn. De AEX van toen was toppend en is nu aangekomen op de veronderstelde bodem.

Metropolis

Op 17 februari werd een top beschreven en aangegeven dat 15 juni een bodem zou zijn. De AEX van toen toppend is nu aangekomen op de veronderstelde bodem. Volgens de methode van Murrey Math is 328 een overshoot en is 332 de bodem. Verder een analyse van onder meer Akzo en ASML.

Noach heeft weer een meesterstuk geschreven op ons forum. “Een perfecte opsomming weer – en wat een goede marktkennis”. Hij analyseert de grondstoffen waaronder goud en zilver.  De lijst is zeer groot. Ik raad u aan om zijn artikel te lezen: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/aex/aex-stijgt-weer/page/25#post-5441.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/metropolis/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo