De AEX zal een herstelbeweging inzetten. De beurs zal een lagere top maken zo rond de 20 maart. Vervolgens wordt een correctie ingezet welke zal eindigen rond 350 met een overshoot naar 345.

Het verhaal van de KraanVogel

De AEX zal een herstelbeweging inzetten. De Amsterdamse beursgraadmeter zal een lagere top maken zo rond de 20 maart. Vervolgens wordt een correctie ingezet welke zal eindigen rond 350 met een overshoot naar 345. De bewegingen daarna zal zijwaarts zijn voor een langere periode.

Daarnaast een analyse van een zonne-energie aandeel en ook van een clean-energy bedrijf. Olichargen kopen aandelen en schrijven op zelfde moment opties. Grote beleggers zijn opgehouden met schrijven en derhalve ook met het kopen van aandelen, zie de De DJIA BuyWrite Index.

Noach heeft weer een prachtig stuk geschreven met analyses van vele aandelen. Geïnteresseerden in kunst en cultuur kunnen met dit artikel ook prima mee uit de voeten.

U kunt zijn artikel lezen op: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/aex/aex-stijgt-weer/page/12#post-4478.

Ik nodig u hierbij van harte uit om ook mee te doen. Wij hebben een forum voor beleggers waar men vriendelijk en behulpzaam met elkaar omgaat. U kunt zich daar aanmelden.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/het-verhaal-van-de-kraanvogel/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (4 reacties)

Toon: Nieuwste | Oudste

 1. onno says:

  Ik Ben het niet helemaal met je eens.
  kijk eens op http://www.wordpress.com en tik op de site het volgende even in:
  “presidential stock cycle ” Ik kom tot de verrassende conclusie dat we op koers zitten!! Het word een prachtig jaar!!

 2. NoachNoach says:

  @onno,

  Gisteren toevallig een vrouw ontmoet die Onno als roepnaam had. Fries en vrijgevig is altijd een goede combinatie en een succes voor een rijk leven.
  Bij alles geldt dat je eerst moet afstemmen waarover je het dan oneens bent. Dus als de argumentatie is dat Tarantino geen topper is dan zijn we het snel eens. Of Noorwegen het veiligste land ter wereld is bijvoorbeeld zou je kunnen zeggen dat het niet geldt als je Nederlander bent en op wintersportvakantie. Op 7 januari deed zich een ernstig verkeersongeluk voor waarbij 5 mensen om het leven kwamen en 4 ernstig gewond raakten. Het ongeluk voltrok zich in Lavangsdalen bij Tromsø. Rijd je helemaal uit het onveilig Nederland naar Tromsø en krijg je dan een tragisch ongeluk. Het lot keert en wentelt zich soms en dat is dan meestal in rare bochten. De realiteit is soms ongeloofwaardiger dan een roman.

 3. onno says:

  Als de trend : de FED , de presidential sycle , de SI ( international system of units ) allemaal omhoog wijzen , wees dan niet te koppig om short te gaan maar koop dan op elke dip als de markt dat toestaat !

 4. onno says:

  It is important to realize that those rallies took place in every Four-Year Cycle,no matter which party was in power, in times of war or peace, booming economic times or bad times, rising interest rates or falling interest rates,rising inflation of declining inflation. The pump-priming beginning in the second year of each presidential term, aimed at making sure the economy is strong by the next election, always produced a strong stock market rally from the low in the 2nd year of the four-year cycle to the high the following year. De bron is wederom http://www.wordpress.com met een hele mooie grafiek erbij. Moet erbij zeggen dat 1987 mij ook verraste maar in die zomer van ’87 kon ik met call-opties op AKZO zeer goed verdienen .

wp-puzzle.com logo