DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Naar wordt aangenomen heeft de AEX een bodem gemaakt. Het koersdoel is nu 340 geworden. Volgend venster in de tijd is 14 juli. De laagste koers van de AEX is nog niet op de borden gekomen.

Het Griekse Ei Ziz of Ypsalon

Naar wordt aangenomen heeft de AEX een bodem gemaakt. Het koersdoel is nu 340 geworden. Volgend venster in de tijd is 14 juli. De laagste koers van de AEX is nog niet op de borden gekomen.

Tom deMark telling is bij 13 een volledige setup is gemaakt. De volgende fase begint nu: negen dagen van stijging.

Dat schrijft Noach in zijn inspirerende artikel.

Ziz is een vogel zo groot dat hij staande in de oceaan het water slechts tot de enkels komt. De vleugels zo groot dat bij het opstijgen de zon wordt verduisterd.

Ziz is de koning van de vogels gelijk Behemoth de koning is van de zoogdieren en Leviathan van de vissen. Dan is er nog de eenhoorn maar goed daarvan weet iedereen dat deze niet bestaat. Het is slechts een fabeldier.

Verder nog diverse analyses van onder andere KPN, DSM, olie en diverse andere grondstoffen en aandelen. Zeer de moeite waard om het te lezen. Link naar het gehele artikel:  http://www.dekritischebelegger.nl/forum/topic/de-vinger#post-5614

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/het-griekse-ei-ziz-of-ypsalon/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo