Automatisch Beleggen in valuta's: 92% winst in 1 jaar

Gemak, Gratis, Flexibel

KLIK HIER voor gratis brochure


Naar wordt aangenomen zal de AEX een bodem maken zo rond 337. Dit is echter een tussenstation: lagere koersen worden verwacht.

De Spiegelende Mens

Naar wordt aangenomen zal de AEX een bodem maken zo rond 337. Dit is echter een tussenstation: lagere koersen worden verwacht. Iedere top zal lager liggen dan de voorgaande. Vensters in de tijd zijn 15 juni, 26 juni en 13 september.

Ons gewaardeerd forumlid Noach heeft weer een zeer boeiende bijdrage geschreven op ons forum. Hij gaat in op de technische conditie van de AEX en van enkele grondstoffen. U kunt het lezen op http://www.dekritischebelegger.nl/forum/aex/aex-stijgt-weer/page/16#post-5154. Als u het mooi vindt spreek dan ook uw waardering uit op ons forum.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/de-spiegelende-mens/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Sindsdien heeft hij diverse functies in de financiele wereld bekleed. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiele journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top