DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Vorige week schreef ik: "De opgaande trend op korte termijn lijkt nu gebroken te zijn. Het wachten is nu een op een lagere top dan de 373 punten. De correctie begint dan pas echt vorm te krijgen."

Correctie begint vorm te krijgen

Vorige week schreef ik: “De opgaande trend op korte termijn lijkt nu gebroken te zijn. Het wachten is nu een op een lagere top dan de 373 punten. De correctie begint dan pas echt vorm te krijgen. Op korte termijn is dus herstel te verwachten”. De Amsterdamse beursgraadmeter steeg in de eerste dagen en maakte vorige week vervolgens nagenoeg een dubbele top om daarna lager te gaan. Voor de komende week houd ik rekening met lagere koersen. Wel is het zo dat de lange termijn opwaartse trend nog steeds intact is.

AEX 2 juni 2013

AEX 2 juni 2013

Goud

Voor goud ben ik nog steeds optimistisch en verwacht de komende week hogere koersen op de borden. Een stand boven de $1400 zou mij niet verbazen. Het scenario wat ik vorige week schetste is grotendeels uitgekomen. Onze leden hebben er van kunnen profiteren. Als Crititrader blijven we een positief rendement halen.

Geïnteresseerd in trading signalen? Bekijk HIER en HIER de ervaringen van leden.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/correctie-begint-vorm-te-krijgen/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo