DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Chatsessie met Dick Otto op 22 oktober

Aanstaande donderdag 22 oktober 2009 om 11:00 uur is een chatsessie gepland met technisch analist Dick Otto. Hij was één van de weinige analisten die voor een forse daling waarschuwde toen de AEX nog op 550 punten stond.

Het is de bedoeling om periodiek chatsessies met analisten te houden waarbij leden vragen kunnen stellen over de markten. (aandelen, AEX, grondstoffen, olie, goud etc.). Ook kunt u een vraag stellen over uw favoriete aandeel.

Wie mee wil doen moet Skype installeren op zijn pc. Wie dat programma nog niet heeft kan terecht op http://www.skype.nl/. U kunt er gratis mee bellen, maar er zitten ook nog wat andere aardige features in. Bijvoorbeeld een chat room voor groepen en een SMS-functie.

Nadat u skype geïnstalleerd heeft, kunt u een e-mail sturen via het onderstaande contactformulier. Vermeld uw skypenaam en dan zal ik u op Skype uitnodigen.

Ik wens u veel chatplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Satilmis Ersintepe

Cookies moeten aanstaan. Verplichte velden zijn aangemerkt met *.

Uw gegevens
Uw bericht
Bevestiging
Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/chatsessie-met-dick-otto-op-22-oktober/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo