DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Chatsessie met Cees de Vries

Aanstaande woensdag 26 augustus 2009 tussen 19:00 uur en 20:00 uur is een chatsessie gepland met technisch analist Cees de Vries.  Onze columnist zal uw vragen beantwoorden over de markten en over uw favoriete aandelen.

Geef u vragen voor de chatsessie tot uiterlijk dinsdag aan ons door zodat Cees zich kan voorbereiden voorzover het over tips gaat. Dit kunt u doen met behulp van het onderstaande contactformulier.

Wie mee wil doen moet Skype installeren op zijn pc. Wie dat programma nog niet heeft kan terecht op http://www.skype.nl/. U kunt er gratis mee bellen, maar er zitten ook nog wat andere aardige features in. Bijvoorbeeld een chat room voor groepen en een SMS-functie.

Nadat u skype geïnstalleerd heeft, kunt u een e-mail sturen via het onderstaande contactformulier. Vermeld uw skypenaam en dan zal ik u op Skype uitnodigen.

Ik wens u veel chatplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Satilmis Ersintepe

Cookies moeten aanstaan. Verplichte velden zijn aangemerkt met *.

Uw gegevens
Uw bericht
Bevestiging
Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/chatsessie-met-cees-de-vries/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (1 reactie)

Toon: Nieuwste | Oudste

  1. Chatsessie met Cees de Vries » Reacties op columns » De Kritische Belegger-forum says:

    […] Chatsessie met Cees de Vries […]

wp-puzzle.com logo