DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Ik kan er kort over zijn. Belangrijkst is dat de trend in de AEX met zeer grote mate van waarschijnlijkheid neerwaarts is. Het eerste koersdoel is 288, maar (fors) lager mogen we niet uitsluiten.

Blijf negatief op AEX

Vanwege mijn afwezigheid dit weekeinde wil ik op het forum van de gelegenheid gebruik maken een korte update te schrijven. Ik kan er kort over zijn. Belangrijkst is dat de trend in de AEX met zeer grote mate van waarschijnlijkheid neerwaarts is.

Ik kan er kort over zijn. Belangrijkst is dat de trend in de AEX met zeer grote mate van waarschijnlijkheid neerwaarts is. Het eerste koersdoel is 288, maar (fors) lager mogen we niet uitsluiten.

Lees verder op: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/topic/uw-reacties-over-gann/page/3#post-908

Het doel van het forum is om te beter te kunnen discussiëren. Forumleden kunnen immers nieuwe topics aanmaken en plaatjes uploaden. Ik kan me voorstellen dat u een klankbord zoekt met anderen. Door middel van het forum kunt u uw visie toetsen aan de kennis van andere beleggers.

Als u vragen heeft, dan kunt u ze altijd op het forum plaatsen. Door middel van deze link kunt u zich registreren:http://www.dekritischebelegger.nl/forum/register.php

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/blijf-negatief-op-aex-2/

Gerelateerde artikelen:

Cees de Vries

Cees de Vries was vanaf 1988 tot 1998 senior vermogensadviseur bij verschillende banken. Van 1998 tot 2008 was hij verantwoordelijk voor de invulling van Technische Analyse bij van Lanschot Bankiers. Zijn specialiteit is het analyseren van fondsen en markten op basis van de onbekende, maar unieke wiskundige methode van W.D. Gann . Cees is nu werkzaam als zelfstandige en beheert, naast het analyseren, een snel groeiende groep niet-professionele beleggers. Daarnaast maken professionele eindbeleggers in toenemende mate gebruik van zijn specifieke expertise. Vanaf 13 december 2008 zal elk weekend een bijdrage verschijnen waarbij, als de omstandigheden dat toelaten, een " live trade" opgenomen zal worden.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo