DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Na een fors hogere opening is de AEX weer weggezakt. De beurs opende euforisch vanwege de redding van de Spaanse banken. Het optimisme ebte in de loop van de ochtend snel weg.

AEX: weer Spaans benauwd?

Na een fors hogere opening is de AEX weer weggezakt. De beurs opende euforisch vanwege de redding van de Spaanse banken. Het optimisme ebte in de loop van de ochtend snel weg waarbij de AEX 1% verloor. Ook de euro verloor ten opzichte van de dollar weer terrein.

De markten blijven dus onrustig. Het vizier lijkt omhoog te zijn maar dat gaat niet van harte. De problemen zijn dan ook niet opgelost, alles is nog niet in kannen en kruiken. De Amsterdamse beursgraadmeter dook vanaf een top van 297,7 omlaag naar een voorlopig dieptepunt van 293,4.

Wij hebben met CritiTrader van deze daling kunnen profiteren door short te gaan op de AEX op 297 punten. We sloten de positie op 293,5. Daarmee hebben we 3,5 punten op de AEX gepakt en een winst van € 155, oftewel een rendement van 23%.

Dit jaar staan we op een winst van € 3.705 oftewel een rendement van 37,05%.  Klik hier voor alle resultaten.

Hieronder zit u onze meeste recente trades:

CT recente trades

CT recente trades

Aanmelden

Beleggers die onze trades willen volgen kunnen zich abonneren op deze pagina http://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/aex-weer-spaans-benauwd/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo