DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Vorige week gaf ik aan dat de AEX kleur moest gaan bekennen. Dat is nog niet gebeurd. Over het aandeel BP kan ik kort zijn: afblijven

AEX nog kleurloos, BP afblijven

Vorige week gaf ik aan dat de AEX kleur moest gaan bekennen. Dat is nog niet gebeurd. Over het aandeel BP kan ik kort zijn: afblijven

AEX

Vorige week gaf ik aan dat de AEX kleur moest gaan bekennen. Dat is nog niet gebeurd. Tussen globaal 320 en 340, waar veel belangrijke voortschrijdende gemiddeldes bewegen, geeft de AEX aan nog niet te weten wat te doen. Ik verwacht vandaag of maandag een ‘low’, die de start van een opwaartse beweging moet inleiden. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er relatief weinig houvast is voor deze stelling, dus neem ik geen posities in nu.

Immers, het koersdoel van de Dow Jones is nog niet gehaald en het negatieve sentiment van een kopschouderpatroon bij de bepalende S&P 500 is ook niet aanwezig.

Ik houd dus rekening met een ‘low’ waarvandaan nog een rally tot de oude top mogelijk is. Onder 320 vervalt deze verwachting en kan het snel neerwaarts duiken richting 300 tot 280.

AEX TA 25 juni 2010

AEX TA 25 juni 2010

Klik op grafiek om te vergroten (opent in nieuw venster)

BP

Nieuwe lows en op weg naar koersdoel van 27-. Ik vermoed dat we er dwars doorheen gaan duiken op basis van (niet getoonde) indicatoren. Afblijven dus.

Technische analyse BP 25 juni 2010

Technische analyse BP 25 juni 2010

Gratis e-mail alert

Om op de hoogte te blijven van wijzigingen in de tips, zoals wijzigingen stoploss of winstnemingen, raden we u aan gebruik te maken van het gratis e-mail-alert, waarvoor u zich kunt aanmelden met deze LINK.

Forum

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan ons forum en ervaring of kennis te delen. U kunt natuurlijk ook vragen stellen.Inloggen op ons FORUM kan via deze link ….

Inschrijven is geheel gratis en kan via deze link: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/register.php

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Cees de Vries, technisch analist en vermogensbeheerder

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/aex-nog-kleurloos-bp-afblijven/

Gerelateerde artikelen:

Cees de Vries

Cees de Vries was vanaf 1988 tot 1998 senior vermogensadviseur bij verschillende banken. Van 1998 tot 2008 was hij verantwoordelijk voor de invulling van Technische Analyse bij van Lanschot Bankiers. Zijn specialiteit is het analyseren van fondsen en markten op basis van de onbekende, maar unieke wiskundige methode van W.D. Gann . Cees is nu werkzaam als zelfstandige en beheert, naast het analyseren, een snel groeiende groep niet-professionele beleggers. Daarnaast maken professionele eindbeleggers in toenemende mate gebruik van zijn specifieke expertise. Vanaf 13 december 2008 zal elk weekend een bijdrage verschijnen waarbij, als de omstandigheden dat toelaten, een " live trade" opgenomen zal worden.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo