DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


AEX: koersdoel 475

De kans op verder herstel in de komende dagen blijft echter aanwezig, maar herstel zal slechts tijdelijk zijn. Dat stelt technisch analist Bas Heijink van ING. De Amsterdamse beursgraadmeter heeft de 1e doelzone 505 – 510 heeft al bijna bereikt. De tweede doelzone is volgens hem 475 – 485.

Stijging of daling? Wij hebben een handelssysteem op de Duitse beursgraadmeter DAX ontwikkeld die op beide kan inspelen. Auto trading die gemiddeld 137% per jaar heeft verdiend. Het systeem kon iedere € 7.000 veranderen in € 32.905 in de afgelopen 2,5 jaar ! KLIK HIER voor meer informatie.

De trend in zowel het korte- als middellangetermijnbeeld is neerwaarts gericht. Hij verwacht dat de AEX in de komende periode zijn bodem (eind vorige week: 515,96) nog verder zal verlagen, waarbij zelfs niveaus onder de 500 punten mogelijk zijn. De (eerste) doelzone die hij al enige tijd aanhoud voor deze forsere correctie is 505 – 510 en werd al bijna bereikt.

De tweede doelzone is volgens hem 475 – 485. Het is precies een jaar geleden dat de AEX hier was. Kijken we naar de hele, inmiddels afgebroken stijgende middellangetermijntrend, dan zien we dat de AEX in precies twee jaar tussen de top en de bodem daarvan bijna tweehonderd punten is opgelopen: ruim 50%. In februari 2016 kwam na een zeer forse correctie (ongeveer 25% daling in negen maanden) een belangrijke langetermijnbodem op de borden bij 378. Dit was het startpunt van de nieuwe stijgende middellangetermijntrend die in twee jaar de AEX bijna 200 punten hoger zette. Opmerkelijk: die hele beweging kende maar een beperkt aantal kleine correcties (5% tot 7%). In 2016 waren dat er nog een paar maar in 2017 kwamen die vrijwel niet meer voor. Alleen twee kleine correcties in de zomer, waarbij telkens een bodem werd gevonden rond de 505 punten. 2017 werd verder gekenmerkt door een steeds steiler opgaande markt: een euforische beweging in twee etappes, zonder tegenreacties.

Beleggers, vergeet de AEX, de Duitse beurs wordt steeds populairder. Wij hebben een handelssysteem op de Duitse beursgraadmeter DAX ontwikkeld die zowel op een stijging als daling kan inspelen. Auto trading die gemiddeld 137% per jaar heeft verdiend. Het systeem kon iedere € 7.000 veranderen in € 32.905 in de afgelopen 2,5 jaar ! KLIK HIER voor meer informatie.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/aex-koersdoel-475/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo