DAX-systeem: van € 7.000 naar € 33.769

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De beste trackers van 2018De beste trackers van 2018

De beste beleggingen voor 2018

Traditioneel presenteren analisten deze maand hun lijstjes met tips voor het komende jaar. De aanbevelingen van experts voor 2018 is voor u op een rijtje gezet en een selectie gemaakt van aandelentrackers om daarop in te spelen. KLIK HIER om het gratis rapport aan te vragen.

Een tracker is een ander woord voor een ETF (Exchange Traded Fund).  U kunt net zoals bij beleggingsfondsen gespreid beleggen maar tegen lagere kosten. Er zijn verschillende trackers zoals voor een index of een sector.

Voor het eerst in tien jaar tijd heeft JP Morgan Asset Management haar groeiverwachtingen voor een hele regio opwaarts bijgesteld: de eurozone. Het fondshuis rekent op een versnelling van de economische groei. De conjunctuur trekt verder aan en de instellingen in het gebied zijn versterkt. De groei zal verder aangejaagd worden door de geleidelijke hervorming van de arbeidswetgeving.

Voor dit jaar voorziet het Internationaal Monetair Fonds (IMF) een groei in Europa van 2,4 procent die volgend jaar met 2,1 procent nog steeds heel behoorlijk blijft. In oktober had het IMF de  groeiverwachtingen al aangepast en het stelt nu dat de toen ook opgetrokken verwachting van de wereldwijde groei vooral te danken was aan de betere Europese vooruitzichten.

Middels deze tracker kunt u beleggen in de 50 grootste bedrijven in de eurozone. De marktomstandigheden blijven gunstig met een Europese Centrale Bank (ECB) die tot ver in 2018 monetair blijft verruimen.

Wilt u weten welke tracker dit is en welke kansen 2018 voor u biedt?

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beste-beleggingen-2018/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo