DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De voorkeur voor aandelen boven obligaties is ingeruild voor een neutrale weging. De laatste tijd wordt er vaak niet positief gereageerd op winstmeevallers.

Aandelen terug naar neutraal

SNS Secuirites Research heeft de voorkeur voor aandelen boven obligaties (sinds 29 juli jl) ingeruild voor een neutrale weging (horizon 3 maanden), ondanks dat de momentummodellen nog volop steun aan aandelen geven.

Verreweg de meeste kwartaalresultaten overtreffen nog altijd de verwachtingen van analisten, maar zij zien de laatste tijd dat er vaak niet positief gereageerd wordt op winstmeevallers. Ook neemt de economische onzekerheid onder beleggers toe vanwege het ten einde lopen van een aantal stimuleringsmaatregelen van overheden.

Voor de langere termijn zijn er volgens hen redenen om positief te blijven, waarbij voorop staat dat de huidige conjunctuurfase – van beginnend economisch herstel – in essentie gunstig is voor aandelen.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/aandelen-terug-naar-neutraal/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo