DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Een aantal weken geleden heb ik aandacht geschonken aan ING, die toen net mijn koersdoel niet bereikte van EUR 4.48 ~ EUR 4.52.

Verkopen ING slim of dom op huidige prijzen?‏

Een aantal weken geleden heb ik aandacht geschonken aan ING, die toen net mijn koersdoel niet bereikte van EUR 4.48 ~ EUR 4.52.

Vandaag kwam ING weer in het nieuws met als reactie dat ze weer fors terrein inlevert.

En…u raadt het al, de koersdoelzone komt weer akelig dichtbij.

Gelet op de significantie die Gann aangeeft waar het gaat om dit doelgebied, ga ik een koop limietorder plaatsen van EUR 4.50.

Zodra ze gekocht zijn, wordt de stoploss EUR 4.10.

Wat ik positief vind aan de huidige setup is dat we afglijden NA het nieuws, de ‘laatste’ verkopers gelegenheid gevend nog uit te stappen.

Een scenario waarbij ING gisteren sluit op EUR 4.60 en vandaag opent onder EUR 4.40 zou ronduit dramatisch zijn geweest conform mijn werkwijze.

Kortom: Ik ga het weer proberen, maar alleen op de genoemde limiet, wat een dagorder is. Indien ze vandaag niet gekocht worden en we morgen boven EUR 4.48 openen, probeer ik het opnieuw en eventueel vrijdag ook. Ik gebruik dagorders omdat ik het risico van een neerwaartse koerssprong bij opening zoveel mogelijk wil elimineren..

Om op de hoogte te blijven van wijzigingen in deze tips, zoals wijzigingen stoploss of winstnemingen, raden we u aan gebruik te maken van het gratis e-mail- alert, waarvoor u zich kunt aanmelden met het formulier onderaan.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste berichten en opinies van De Kritische Belegger?

Abonneer u dan op onze gratis e-mail alert service. KLIK HIER

Ondergetekende heeft geen positie in ING. De redactie heeft geen posities in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Cees de Vries, technisch analist en vermogensadviseur

c.devries@dekritischebelegger.nl

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/verkopen-ing-slim-of-dom-op-huidige-prijzen%e2%80%8f/

Gerelateerde artikelen:

Cees de Vries

Cees de Vries was vanaf 1988 tot 1998 senior vermogensadviseur bij verschillende banken. Van 1998 tot 2008 was hij verantwoordelijk voor de invulling van Technische Analyse bij van Lanschot Bankiers. Zijn specialiteit is het analyseren van fondsen en markten op basis van de onbekende, maar unieke wiskundige methode van W.D. Gann . Cees is nu werkzaam als zelfstandige en beheert, naast het analyseren, een snel groeiende groep niet-professionele beleggers. Daarnaast maken professionele eindbeleggers in toenemende mate gebruik van zijn specifieke expertise. Vanaf 13 december 2008 zal elk weekend een bijdrage verschijnen waarbij, als de omstandigheden dat toelaten, een " live trade" opgenomen zal worden.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo