DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Het stijgingsritme gaat nu zelfs zo snel dat we de stoploss direct verhogen tot EUR 5.50. Een belangrijk punt bij beleggen is dat, eenmaal een winstpositie hebbend, die NOOIT mag omslaan in verlies.

Verhoog stoploss Heijmans

Terwijl (de directie) van Heijmans in diepe rouw is gedompeld vanwege het overlijden van een vermaarde bestuurder worden de aandelen Heijmans vandaag opnieuw op fors hogere prijzen verhandeld.

Mijn handelssysteem ging, zoals uit de longpositie blijkt, uit van een opwaartse beweging, maar met de huidige snelheid durfde ik geen rekening te houden.

Het stijgingsritme gaat nu zelfs zo snel dat we de stoploss direct verhogen tot EUR 5.50.
Reden? Een belangrijk punt bij beleggen is dat, eenmaal een winstpositie hebbend, die NOOIT mag omslaan in verlies.

Om op de hoogte te blijven van wijzigingen in deze tips, zoals wijzigingen stoploss of winstnemingen, raden we u aan gebruik te maken van het gratis e-mail- alert, waarvoor u zich kunt aanmelden met het formulier onderaan.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste berichten en opinies van De Kritische Belegger?

Abonneer u dan op onze gratis e-mail alert service. KLIK HIER

Bijgaand de tabel met de posities, waarin we ook het lopende rendement op basis van slotkoersen van gisteren hebben verwerkt.

[TABLE=5]

Succes.

Cees de Vries, technisch analist en vermogensadviseur
c.devries@dekritischebelegger.nl

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/verhoog-stoploss-heijmans/

Gerelateerde artikelen:

Cees de Vries

Cees de Vries was vanaf 1988 tot 1998 senior vermogensadviseur bij verschillende banken. Van 1998 tot 2008 was hij verantwoordelijk voor de invulling van Technische Analyse bij van Lanschot Bankiers. Zijn specialiteit is het analyseren van fondsen en markten op basis van de onbekende, maar unieke wiskundige methode van W.D. Gann . Cees is nu werkzaam als zelfstandige en beheert, naast het analyseren, een snel groeiende groep niet-professionele beleggers. Daarnaast maken professionele eindbeleggers in toenemende mate gebruik van zijn specifieke expertise. Vanaf 13 december 2008 zal elk weekend een bijdrage verschijnen waarbij, als de omstandigheden dat toelaten, een " live trade" opgenomen zal worden.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo